JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Tumbling & Trampolin drenge 10-16 år


Instruktører
Christoffer & Nicolai
 
Tumbling & Trampolin (T&T) er for dig, der brænder for at at blive dygtig til at springe! Holdet er tiltænkt de gymnaster, som vil mere med sporten end kun sjov og hygge og derfor har vi følgende forventninger til dig som gymnast:
 
* Du er mødestabil
* Du deltager i opvisninger
* Du er engageret
* Du er klar på nye udfordringer
 
OBS: Holdet er som udgangspunkt for øvede gymnaster, og derfor er der adgangskrav på holdet. Gymnaster der tilmelder sig skal kunne lave et fornuftigt araberspring selv på bane (airtrack) samt en strakt salto med halvskrue i trampet (kravet er ikke gældende for tidligere gymnaster på holdet). Alle er dog velkomne til at dukke op til en prøvetræning, hvorefter instruktørerne kan vurdere om gymnasten kan passe ind på holdet. Kontakt instruktør Christoffer ved tvivl eller spørgsmål.
 
Selvom vi en stor del af tiden træner fokuseret og prioriterer gymnasternes udvikling, er der naturligvis også plads til sjov og leg på holdet. Vi mener ikke, at det ene udelukker det andet og arbejder ud fra en overbevisning om, at man også lærer meget gennem en legende og kreativ tilgang til træningen. Fremfor alt skal vi have det sjovt!
 
Vi prioriterer desuden det sociale fællesskab højt – forvent derfor også sociale initiativer ved siden af træningerne, herunder weekendtræning(er) og deltagelse i andre foreningsaktiviteter.
 
Holdet træner to gange om ugen. Torsdage er vi i Multihallen i Jyllinge og lørdage er vi i Roskilde Springcenter på Kildegården, hvor vi har nogle af landets bedste faciliteter til rådighed!
 
Vi deltager i tre opvisninger: DGIs forårsopvisning i Roskilde, JGIs lokalopvisning samt DGIs "Gymnastikdage ved fjorden".
 
OBS: Der må påregnes en ekstra udgift til opvisningstøj, samt evt. andet tilbehør/rekvisitter til opvisning.
 
Vi glæder os til en vild sæson med jer!

Kontakt Christoffer på telefon 
53608747
 
JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10