JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Superspringerne 6-9 år

 
Opvisningshold
 
Her på holdet skal vi have en masse sjov og ballade, samtidig med at vi skal være fokuseret på at lave en masse god gymnastik.
Vi vil komme til at bruge en MASSE tid på redskaber, så vi kan udvikle os. Der er tænkt i, at vi skal kunne lave vejrmøller, stå på hænder, lave flotte baglænskolbøtter, samt lave en masse gode spring i trampolinen, saltoopspring mv.
 
Vi vil opbygge et fedt program til vores OPVISNINGER, så vi skal blive dygtige og samtidig være glade for at komme til gymnastik. Derfor vil også være træninger, hvor vi bruger MEGET tid på at øve serier og DANSE, da superspringerne både er et spring- og RYTMEHOLD.
 
Vi instruktører lægger meget vægt på, at ALLE så vidt muligt kommer hver gang. Vi gør meget for, at alle har det godt på holdet, så vi har rigtig meget brug for at FORÆLDRENE støtter op omkring at få et kanon hold på benene.   
Alle skal trives og vi håber at alle vil være med - der er plads til alle på alle niveauer, så der er også plads til dem som er nybegyndere.
 
Da vi er et OPVISNINGSHOLD forudsætter det, at man deltager i træningerne, samt alle opvisningerne. Skulle man være forhindret i at komme til træningerne skal der altid meldes fra til en af instruktørerne på kontaktnumrene nedenfor. Eller vores Facebook side.
 
I, som forældre, skal være forberedte på, at der vil komme en merudgift til opvisningsdragt som kan ligge mellem 300-600kr i løbet af efterår/vinter til forårets opvisninger. Vi opviser ca. 3-4 gange - det kommer an på hvor vi bliver inviteret hen. Dragterne skal betales i december måned.
 
På vores hold har vi ingen sukkerpolitik, så man er velkommen til at dele ud til fødselsdage, hvis man har lyst.
 
Freja instruktør på 6. år
Alberte instruktør på 6. år
Mie instruktør
Jeanne instrutør på 11. år 
 
 
Kontaktinformation: 
Jeanne Hvitfeldt minimuzz2@live.dk
Alberte Janbøl: 26206838 
Freja Højer: 21359110
Mie Rønne: 
42959097


JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage. Vi melder ud, når vi afholder ekstratræninger.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10