JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Springtøserne 11-17 år

Instruktører: Sandra, Mads, Christopher & Helena

Er gymnastik bare lige noget for dig og brænder du for at springe og give den gas inden for gymnastikkens mange muligheder? Så er du kommet til det rette sted.
 
Adgangskrav - Man skal have gået til springgymnastik før og have en vis kunnen, der dækker over kraftspring, forlæns-salto og flikflak med let modtagning. Hvis man ikke er helt sikker på, at man kan lave flikflak med let modtagning, er man meget velkommen til at komme og prøve alligevel. Til træning springer vi alt fra disse basis spring og går målrettet efter at udvikle dig som springer og person.
 
Trænerteam - Her på holdet er vi nogle rutinerede og motiverede trænere, som går meget op i gymnastik og i at føre vores viden videre til andre gymnastikglade mennesker. Hvis du er klar til at gribe chancen til at udvikle dig, så er vi max klar til at hjælpe ;-)

Generelt - Vi er et seriøst hold, hvor der selvfølgelig også er tid til sjov og ballade og vi forventer, at du som gymnast er engageret og deltagende til træning. Da der er et spring fra at være 11 år og op til 17 år, vil vi selvfølgelig også tage forbehold for det og udvikle dig bedst muligt. Vi er et opvisningshold og det vil sige, at vi også kommer til at have serie/rytme træning, samt minimum tre opvisninger (Roskilde-, hjemme-, og Vigen-opvisningen). Der vil også komme et dragtgebyr, da vi alle skal have ens dragter på til opvisningerne.
 
Vi glæder os rigtig meget til at se dig.

Mange glade gymnastik-hilsner fra trænerteamet.

Kontaktinformation: Sandra - sandralarsen0301@live.dk eller Mads - 25380499

 
JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10