JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Springpiger 8-12 år

Instruktører: Louise, Caya, Lea, Merle & Matthias
Holdet er for gymnastikglade piger i alderen 8-12 år. Holdet er for både nybegyndere og let øvede. Hvis du er nybegynder, vil det være en fordel, hvis du bruger sommerferien op til sæsonstart på at øve dig på fx vejrmøller, araberspring og at stå på hænder.

Træningerne vil være opbygget, så alle vil blive udfordret og udvikler sig.

Der vil primært være fokus på spring til træningerne og selvfølgelig at have det sjovt. Vi forventer, at træningerne bliver prioriteret af både gymnaster og forældre, og at man altid melder afbud, hvis man ikke kan komme.

Holdet er et opvisningshold. Der vil være tre opvisninger i løbet af sæsonen, hvor vi sætter et flot opvisningsprogram sammen. Derfor vil vi også lave nogle danseserier, som alle skal lære til opvisningen.

I forbindelse med opvisningen kommer en ekstra udgift til en opvisningsdragt på ca 400 kr. Alle skal deltage i opvisningen, og derfor skal alle købe den dragt, vi vælger.
Vi er fem gymnastikglade instruktører og hjælpeinstruktører med flere års erfaring og vi glæder os meget til at have holdet i år, så vi kan lære dig en masse gymnastik og have det sjovt sammen!
 
Kontaktoplysninger:
 
Louise Bossen Tryk
Mail: louisebtryk@gmail.com
Mobil: 24440527

Caya Vita Krog Hørup Christensen
Mail: caya.vita@gmail.com
Mobil: 42956004

JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10