JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Springmix 6-10 år

Springmix er for både drenge og piger.
Her på holdet skal vi have en masse sjov og ballade, samtidig med at vi skal vi være fokuseret på at lave en masse god gymnastik. Vi vil komme til at bruge en masse tid på redskaber, så vi kan udvikle os. Der er tænkt det, at vi skal kunne lave vejrmøller, stå på hænder, lave flotte baglænskolbøtter, samt lave en masse gode spring i trampolinen, saltoopspring mv. Der vil også være træninger, hvor vi vil bruge tid på at øve serier og dans. Vi vil opbygge et fedt program til vores opvisninger, så vi skal blive dygtige og samtidig være glade for at komme til gymnastik.


Vi instruktører ligger meget vægt på, at alle kommer hver gang. Vi gør meget for, at alle har det godt på holdet, så vi har rigtig meget brug for at forældrene støtter op omkring at få et kanon hold på benene. Alle skal trives og vi håber at alle vil være med - der er plads til alle på alle niveauer, så der er også plads til dem som er nybegyndere.
I som forældre skal være forberedt på, at der vil komme en merudgift til opvisningsdragt i løbet af efterår/vinter til forårets opvisninger. Vi opviser ca. 3-4 gange - det kommer an på hvor vi bliver inviteret hen 😉

Instruktører er Jeanne & Freja og hjælpere er Villads & Sofie

Kontakt:
Jeanne, telefon: 60435115
Freja, telefon: 21359110

JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10