JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

SMART hjernetræning


Din hjerne som er et livslangt individuelt byggeprojekt. Er du nysgerrig på, hvordan du kan medvirke til at udfordre og udvikle din hjernes funktioner?
Så kom og prøv SMART Hjernetræning. Her kan nye oplevelser og erfaringer være med til at udvikle, vedligeholde og effektivisere din hjernes funktioner og på den måde medvirke til at bedre dit fysiske funktionsniveau og dit mentale overskud.
SMART øvelser består af enkle øvelser, hvor bl.a. koordination, balance, orienteringsevne, hukommelse og opmærksomhed udfordres og styrkes. Det sker med et smil på læben.
Forudsætning: SMART træning kræver ingen idrætsmæssige forudsætninger, blot at du mod på og lyst til at blive udfordret på nye måder.
Påklædning: Træningstøj som du frit kan bevæge dig i.
Træningssæson:
1. del: September til december: 15 træninger
2. del: Januar til maj: 15 træninger.
Du kan vælge at tilmelde dig den 1. del med mulighed for at tilmelde dig den 2. del eller vælge at tilmelde dig 1. og 2. del straks.

Du kan blive inspireret på YouTube med denne video.

SMART instruktøren:
Kirsten Vest Har mangeårig undervisningserfaring fra videregående sundhedsuddannelser bl.a. om hjernens funktioner og betydning for livskvalitet i hverdagen. Er uddannet i SMART træning i DGI regi 2018. Har igennem mange år siddet i bestyrelsen i JGI gymnastik og uddannelsesudvalget.

Kontakt: kvest49@gmail.com

JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, 22/12-1/1, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10