JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Sæsonstart

Tilmelding til gymnastik til sæson 2022-23: 

 

Tilmeldingen åbner i august og nuværende medlemmer har som tidligere, mulighed for at tilmelde sig lidt før nye medlemmer.

Vi åbner for tilmelding som følgende: For nuværende medlemmer: 10. august 2022 kl 19.00 For nye medlemmer: 12. august 2022 kl. 19.00 Er du nuværende medlem, skal du bruge dit telefonnummer eller email ved tilmelding. Check gerne om det virker, og hvis ikke, så kontakt jgi@jgi-gymnastik.dk - i god tid inden vi åbner for tilmelding. Vi glæder os til at se dig næste sæson.


 

Alle kontingentpriser i JGI Gymnastik dækker: 

 • Grundkontingent (sæsonlængde og antal timer pr. træning)
 • Fri afbenyttelse af holdspecifikke håndredskaber, som JGI Gymnastik stiller til rådighed for alle foreningens gymnaster og instruktører
 • Leje af hal pr. time
 • Instruktør- og hjælpeinstruktørløn
 • Gratis ekstra træningstimer
 • Gratis opvisning for alle foreningens gymnaster
Nedenfor finder du yderligere informationer omkring tilmelding og betaling til gymnastik.

Tilmelding og betaling

 1. Tilmeldingen er personlig. Det vil sige, at flere gymnaster ikke kan tilmeldes på én tilmelding. Tilmelding til flere hold på én gang gælder kun for én person.
 2. For at tilmeldingen er gældende, skal kontingentet være betalt rettidigt og der må ikke være kontingent i restance til denne eller andre afdelinger i JGI.
 3. Der kan ud over medlemskontingent forekomme udgifter til dragter, stævner m.v.
 4. Voksenhold er delt op betalingsmæssigt i før nytår og efter nytår. 
 5. Medlemskortet sendes til dig i den bekræftelse du modtager på din tilmelding. Sørg for at gemme din bekræftelse, så har du altid dit medlemskort ved hånden.

Dragter

Holdtøj/opvisningstøj har altid været en naturlig del af et gymnastikhold. Det giver et super flot indtryk når holdet er på gulvet, og det giver stor fællesskabsfølelse gymnasterne imellem.  Det signalerer også seriøsitet og sammenhold i foreningen. De fleste hold laver sidst på sæsonen en opvisning i JGI Gymnastikregi. Mange hold er også udenbys til bl.a. Roskilde forårsdagene i starten af marts eller Gymnastik ved fjorden i Roskilde i starten af juni. Dette betyder at næsten alle gymnaster skal have en opvisningsdragt. Der kan derfor komme en merudgift på dette område. Afgiften varierer og I vil få besked om denne i løbet af sæsonen.
 

Forsikring

For en god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at er ulykken ude under gymnastikken, så er det familiens egen fritids- og ulykkesforsikring, der skal dække. Instruktørerne er selvfølgelig dækket af en DGI forsikring.
 

Hjælp

Enkelte gange i løbet af sæsonen, har vi arrangementer, der kræver ekstra hjælp. Instruktørerne gør i forvejen et stort stykke arbejde, derfor vil vi gerne, hvis der indimellem er nogle forældre der vil give et nap med. Eksempler på arrangementer:
 • Serveringsopgave vi har i forbindelse med børnelejr, juniorlejr eller gymcamp.
 • Overnatning sammen med børnene ved ekstratræning
 • Hjælp til den lokale opvisning
 • Hjælp i de mange udvalg foreningen har: Kursusudvalget, opvisningsudvalget, redskabsudvalget, teknikudvalget, børnelejrudvalget osv. Kontakt os på jgi@jgi-gymnastik.dk hvis dette har interesse.

Krav til gymnaster

Alle gymnaster, der er med i træningen, skal bære gymnastik- eller træningstøj og relevant fodtøj eller bare tæer (ikke strømper o.lig. af hensyn til sikkerheden). Smykker og tyggegummi er heller ikke tilladt af samme grund. Det er en fordel at sætte håret op, så børnene ikke er genrede af hår i øjnene. Mobiltelefoner skal være slukkede.

Ansvaret for gymnastens værdigenstande påhviler gymnasten selv. 
 

Kontakt

Har du et bestemt ønske eller idéer til nye hold er du velkommen til at kontakte os via mail på: jgi@jgi-gymnastik.dk
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10