JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Program

Tilmelding: Sæson 2022/2023


Vejledning til tilmelding
  1. Klik på det hold du gerne vil deltage på i venstre menuside - eller direkte fra siden "Sæsonprogram og holdbeskrivelser"

  2. Klik på knappen “Tilmeld”.

  3. Indtast deltagerens oplysninger. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnummer og mailadresse. Melder du dit barn til, er det meget vigtig, at det er barnets personlige oplysninger.

  4. Klik “Tilmeld” og følg vejledningen til betaling med dankort eller mobilepay.

  5. Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode, du fremover kan bruge ved tilmeldinger. Der kan gå op til ½ time.

  6. HUSK at tilmelde dig nyhedsbrevet på alle profiler, så du får beskeder fra instruktørerne, fx info vedr. træninger, aflysninger mv - sæt et lille flueben i boksen.

Det er ikke tilladt at tilmelde to på samme login, hvert barn/medlem skal have egen profil i systemet med eget navn og egen fødselsdato.
 
Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold.

Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får automatisk en mail og sms, hvis en plads bliver ledig. På tilmeldingsaftenen vil du have 1 time til at acceptere og betale pladsen. Herefter går pladsen videre til den næste på ventelisten.
Hvis du ønsker pladsen, kan du acceptere og foretage betaling – eller afvise, hvorefter pladsen bortfalder.
 

Brug for hjælp?
Kontakt os via jgi@jgi-gymnastik.dk.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10