JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Mini-badutspring 4-6 år

 
Her på Mini-badutspring handler det om at have det sjovt og lære en masse nyt. Vi skal både lege, springe på redskaber og ikke mindst bevæge os en masse. På holdet vil vi have fokus på, at børnene udvikler deres motorik, samt udvikler sociale kompetencer både gennem leg, dans og spring.
 
Holdet er for alle, der har interesse i gymnastik og har mod på at lære en masse. Alle kan være med uanset niveau eller om man har gået til gymnastik før. Vi tilpasser niveauet efter alles behov.
 
Som forældre skal man være opmærksom på, at der sandsynligvis vil være en ekstra udgift i form af en dragt, som skal betales omkring efterår/vinter. Dragten skal bruges til vores opvisning i foreningen.
 
Vi glæder os meget til at møde nogle glade børn, som er klar til en lærerig og sjov sæson med masser af gymnastik.
 
Instruktører:
Augusta Vilsøe er gymnast i foreningen gennem otte år. Hun er uddannet hjælpetræner og senere hen instruktør. Augusta har otte års erfaring som hjælper og instruktør og er lige blevet student fra Himmelev Gymnasium. Nu arbejder hun i en børnehave og vuggestue.
 
Freja har fire års erfaring som minihjælper og hjælpetræner og er nu uddannet instruktør. Til dagligt går hun i 9. klasse.
 
Alberte har fire års erfaring som minihjælper og hjælpetræner og er nu uddannet instruktør. Til dagligt går hun i 9. klasse.
 
Louise er gymnast i foreningen gennem 15 år. Louise er uddannet minihjælper, hjælpetræner og derefter instruktør. Louise har syv års erfaring som hjælper og instruktør og går til dagligt i 3.g på Egedal Gymnasium.
 
 
Kontakt 1:
Augusta Ellen Vesterlyng Vilsøe
Mail: augustavv@icloud.com
Tlf: 30110255
 
Kontakt 2:
Freja Marie Højer Hansen
Mail: frejamariehoejer@gmail.com
Tlf: 21359110
 
Kontakt 3:
Louise Bossen Tryk
Mail: Louisebtryk@gmail.com
Tlf: 24440526
 
Kontakt 4:
Alberte Janbøl Larsen
Mail: albertejanbol@gmail.com
Tlf: 26206838
 
 
JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10