JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

JGI Juniorpiger

 
JGI Juniorpiger er for piger mellem 10 og 15 år, der har lyst til at gå på et fedt opvisningshold. Vi forsøger at målrette træningen således, at alle bliver udfordret, og hele tiden udvikler sig. Holdet vil til træning ofte blive opdelt i niveau, når vi skal springe, og nogle gange også når vi laver rytme. Det skyldes både stor aldersforskel på holdet, men også at vi har alt fra begyndere til øvede gymnaster.
 
Vi er fem gymnastikglade instruktører, der glæder sig meget til at have holdet i den kommende sæson. Der vil være en del rytmetræning, hvor vi sætter nogle serier sammen, og så vil der selvfølgelig også være massere af springtræning. I skal lære bl.a. kraftspring, forlæns og baglæns salto, flik-flak, sammensatte spring m.m.
 
For at gå på holdet skal du være fyldt 10 år inden sæsonen starter. Du må gerne fylde 16 år i løbet af sæsonen, så længe du er 15 år ved sæsonstart. Da holdet er et opvisningshold forventes det, at man kommer til alle træninger. Bliver man forhindret bør man øve eventuelle serier eller andet derhjemme.
 
Til foråret vil der være minimum tre opvisninger, hvor I skal vise hvad I har lært i løbet af sæsonen. Vi glæder os til at sammensætte et flot opvisningsprogram og have de fedeste træninger sammen med jer.
 
OBS! Der vil i løbet af sæsonen komme en ekstra udgift til opvisningstøj. Udgiften vil være på op til 500 kr.


Hilsen trænerteamet
Christine, Ida, Marcus, Nicoline og Simon

Kontaktinfo: idacarstensen@icloud.com

JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10