JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

JGI Juniormix 10-15 år


Springer eller Rytme? Dreng eller pige? Her på JGI Juniormix er der plads til alle.  

JGI Juniormix er et opvisningshold for både drenge og piger i alderen 10-15 år, uanset om du har lavet gymnastik i mange år eller om det er din første sæson. Du skal fylde 10 år inden sæsonstart. Vi forventer, at du har lyst til at være en del af et fedt opvisningshold, hvor man møder engageret op til træning, weekendtræning og opvisninger. Vi er fem gymnastikglade instruktører, der glæder sig til at have holdet i den kommende sæson. Vi har tilsammen 47 års instruktørerfaring og laver også selv gymnastik på hold i Jyllinge, København og Roskilde.
 
I år vil der være mulighed for at vælge at have fokus på enten spring eller rytme til træning, men vi starter og slutter altid træningerne sammen da vi er et samlet hold. Du vil til en del træninger også få mulighed for at springe selvom du har valgt rytmesiden og omvendt. Du kan læse mere om spring- og rytmesiden herunder.
 
Rytme
På rytmesiden vil vi arbejde med både små rytmesekvenser og serier til opvisningerne. I vil blive introduceret til forskellige dansestilarter og håndredskaber i løbet af sæsonen, så I får lært en masse nyt. Som rytmer vil man få en ekstra serie samt små overgange mellem spring og koncept med til opvisningen.
 
Spring
På springsiden vil du lære at lave en masse fede spring som fx kraftspring, forlæns og baglæns salto, flik-flak, sammensatte spring etc. Træning vil både bestå af arbejde på teknikstationer samt at give den gas med de færdige spring på bane/trampet. Som springer vil du også være med til at lave springkoncept til opvisningen. Der vil også være rytme selvom du har valgt spring, da vi skal have fælles serier med i opvisningen. 
 
Til foråret vil der være en række opvisninger hvor vi skal vise hvad vi har arbejdet med i løbet af sæsonen. Der vil også være nogle weekendtræninger og datoerne meldes ud i starten af sæsonen.
 
Der vil komme en udgift til opvisningsdragter, som skal betales i løbet af efteråret.
 
Du kan se mere om holdet på vores Instagramprofil: jgi_juniormix

Holdet opviser til forskellige opvisninger hen over foråret 2025.

 

JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10