JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

JGI Blend 15+

Dette hold er for øvede gymnaster på 15+ år, som ønsker at aspirere mod at lave gymnastik på højere plan og samt have et fantastisk socialt sammenhold med de andre gymnaster og med masser af fede oplevelser. Da holdet er for øvede gymnaster har vi visse forventninger til dit niveau og din indsats, hvilket betyder, at du er mødestabil og er en engageret gymnast.

Holdet er delt i en rytme- og spring side, men der bliver mulighed for at prøve det hele. Det vægtes højt at skabe et solidt fællesskab blandt alle gymnaster, så vi kan fremtræde som et samlet hold.

Der vil være fokus på individuel udvikling; på spring siden gennem fleksible teknik opstillinger, som kan tilpasses forskellige niveauer, og på rytme siden gennem kropslig bevidsthed på et gulv, teknisk udvikling og forbedring ift. genre og så skal vi arbejde med “at rive sig løs”. Der er dog ligeledes fokus på udvikling af det fælles niveau, og der lægges stor vægt på at skabe et storartet opvisningsprogram, som vi stolt kan gå på gulvet med til diverse opvisninger.

Holdet deltager som minimum i DGI Forårsopvisning i Roskilde, JGI lokalopvisning og DGI Sommer Opvisning på Vigen.

Vi håber at se dig til en vild sæson!

Holdets instruktører: Mads Popp & Christopher Grundsøe, som springinstruktører. Helena Klausen som rytmeinstruktør. 

Om instruktørene:
Christopher er instruktør på JGI Blend på 4. sæson og er udover dette hold også springinstruktør på Springtøserne. Christopher har været gymnast i foreningen i årevis og har været instruktør i næsten lige så mange år. Han har G1 instruktør kurset, en masse modtagning kurser samt træner og lederspiren som han tog på efterskole i 18/19.

Mads er instruktør på JGI Blend på springsiden, samt instruktør på Springtøserne. Mads har været instruktør siden 2012. Han har været træner for flere forskellige foreninger og hold på Sjælland, med et aldersspænd på 5-23 år. Selv dyrket gymnastik siden lille, og har bl.a. sprunget på Gunslevholm, TGF Seniormix og KBH Rep. Han har flere kurser indenfor modtagning, instruktørrollen og kreation.

Helena er instruktør på JGI Blend og er udover dette hold også rytmeinstruktør på JGI Allstars og Springtøserne. Helena har været gymnast i JGI siden forældre/barn tiden samt gået på DGIs Junior Øst i 3 sæsoner. Helena har G1 og G2 samt flere supplerende kurser. Havde dans og spring som liniefag på efterskolen i 19/20 og har tidligere danset hiphop i 6 år. I 2021 var hun på danseuddannelse hos Copenhagen Dance Space og nu skal Helena uddanne sig til danser på IDA (International Dance Academy i sæson 23/24.

JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10