JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Instruktør

JGI Gymnastik har brug for dig!
  • Går du og overvejer at blive instruktør på et af vores gymnastik hold?
  • Er I flere der gerne vil prøve kræfter i gymnastiksalen?
  • Eller synes du, at der er gymnastik hold, som JGI Gymnastik mangler?
Vi er en gymnastikforening i rivende udvikling, som gerne vil prøve nye ting af og som mangler nye instruktører.
Vi tilbyder dig en uddannelse som JGI Gymnastik betaler for, du modtager løn for din indsats og du er dækket af vores forsikring under træning.

Send os en mail på jgi@jgi-gymnastik.dk

du ønsker at være instruktør, hjælpeinstruktør eller minihjælper er du velkommen til at udfylde nedenstående spørgeskema. Spørgeskemaet giver JGI Gymnastik de oplysninger vi skal have ifm. udarbejdelse af ny sæsonskema. Spørgeskemaet nedenfor skal udfyldes af instruktører. På næste side finder du et spørgeskema til hjælpeinstruktører og minihjælpere.

Alle oplysninger tilsendt til JGI Gymnastik behandles som fortrolige oplysninger.
Som bruger af foreningens’ hjemmeside er du sikret anonymitet. Vi registrerer kun personlige data i forbindelse med holdtilmelding, tilmelding til vores nyhedsbrev samt ved besvarelse af spørgeskemaer online. Data, der indtastes på vores hjemmeside, kan ikke ses af tredje part og bliver heller ikke solgt til tredje part.

Al information vi modtager i forbindelse med ovennævnte aktiviteter anvendes til udsendelse af nyheder, m.m. Såfremt du ikke længere ønsker at være registreret som medlem i JGI Gymnastik, bedes du sende os en mail med dit navn, og vil vil øjeblikkelig slette dig fra vores mailingliste. 

På forhånd tak for din hjælp. Du kan udfylde spørgeskemaet for instruktørerne her, spørgeskemaet for minier/hjælpeinstruktører kan udfyldes her.

Se Gymnastens ABC 
 Kontakt os
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10