JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Handelsbetingelser

Eventuel afmelding af et hold skal foregå skriftligt enten til vores mail jgi@jgi-gymnastik.dk eller til vores fysiske postkasse på halvagtens kontor på 1. sal i Jyllingehallen, Planetvej 35, 4040 Jyllinge.
Du kan evt. blive flyttet over på et andet hold, som passer bedre til din interesse og fysiske form, såfremt der er plads på holdet.

Prøvetime

Ligeledes tilbyder JGI Gymnastik altid en gratis prøvetime for både voksne og børn. Prøvetimen betragtes som en smagsprøve, og det er muligt at møde op til max tre prøvetimer pr. sæson fra sæsonstart, dog ikke på samme hold.
 

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling til gymnastik foregår via hjemmesiden www.jgi-gymnastik.dk. Har du flere spørgsmål om tilmelding, betaling og refusion, bedes du kontakte kontoret.

NB! JGI Gymnastik tager forbehold for aflysninger af enkelte afholdelser i løbet af sæsonen. Der bliver ikke ydet refusion for de enkelte aflysninger.

Foreningens ledelse og bestyrelsen forbeholder sig retten til at ændre visse holdstrukturer, hvis antallet af gymnaster tilmeldte et hold er for lavt. Dette indebærer enten nedlæggelse eller sammenlægning af hold.
 

Fortrydelsesret

Fortryder man sit medlemsskab inden d. 19/9 tilbagebetales kontingentet. Sker det i perioden efter d. 19/9 tilbagebetales kontingentet ikke.

Ligeledes er tilmelding til events (lejr, camps, gymskole) bindende. Pengene refunderes ikke i tilfælde af afbud. Refusion sker kun, såfremt JGI Gymnastik aflyser et arrangement.
 
 Kontakt os
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10