JGI Gymnastik
- din gymnastikverden
Webshop

Generelle betingelser

Foreningens juridiske navn: Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening
Virksomhedens kaldenavn: JGI Gymnastik
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 27 46 25 10
Etableringsår: 1897
Adresse:
JGI Gymnastik
Planetvej 35
4040 Jyllinge
Telefon: 4217 9897

Officiel e-mail adresse: jgi@jgi-gymnastik.dk
Officiel web-adresse: www.jgi-gymnastik.dk
 

Persondatapolitik / Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. JGI Gymnastik er dataansvarlig.
 

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.jgi-gymnastik.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På www.jgi-gymnastik.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
 
Logstatistik bruges til:
  • at skabe øget brugervenlighed
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
  • Navn
  • Adresse
  • Amail-adresse
  • Personoplysningerne registreres hos JGI Gymnastik, og videregives ikke til tredje part  
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere ydelsen/varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Bestyrelsen i foreningen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som tilmeldt hos JGI Gymnastik har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til JGI Gymnastik via e-mail: jgi@jgi-gymnastik.dk
Du kan afmelde dig nyhedsmails fra JGI Gymnastik til enhver tid ved blot at sende en mail til kontoret på jgi@jgi-gymnastik.dk
 

Bestilling

Du kan bestille ydelser/varer fra JGI Gymnastik via foreningens hjemmeside. Alle priser på foreningens hjemmeside er angivet inkl. moms og er i danske kroner.
 

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Net, der kan læse dem. Hverken JGI Gymnastik eller andre har mulighed for at læse dataene. 
 

Kontingent

Vi trækker beløbet straks ved afsendelse af bekræftelse på tilmeldingen.
På foreningens hjemmeside kan du betale med følgende betalingsmidler:
  • Dankort
  • Mobilepay ved tilmelding på hold
 

Venteliste

På nogle hold vil der komme venteliste, da der kan være begrænset plads på holdene. Er man kommet på venteliste, og får tilbudt en plads, har man tre dage til at godkende og betale for kontigentet, ellers vil pladsen blive tilbudt den næste på ventelisten. På tilmeldingsaftenen har man en time til at acceptere og betale. Herefter går pladsen videre.

 

Fortrydelsesret

Fortryder man sit medlemsskab inden d. 15/09 tilbagebetales kontingentet minus 10% af den fulde holdafgift - dog minimum kr. 50,- i administrationsgebyrer. Sker det i perioden efter d. 15/09 tilbagebetales kontingentet ikke.
Ligeledes er tilmelding til events (lejr, camps, gymskole) bindende. Pengene refunderes ikke i tilfælde af afbud.
 

Forbehold

JGI Gymnastik tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer (herunder halleje), pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og force majeure.
 Kontakt os
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10