JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Forældre/barn 2-4 år + ældre søskende 4-6 år


Forældre/barn 2-4 år + søskende er for jer, der har lyst til at være aktive med jeres barn, få pulsen op og få røde kinder, mens vi leger, hygger og har det sjovt.
Vi skal lege en masse, mens vi udvikler og udfordrer vores motorik og stimulerer vores sanser. Så mød op og vær klar til en dejlig time med masser af aktiviteter og udfordringer.
 
Instruktører:
Henriette er gymnastiktræner på 8. år i JGI Gymnastik. Hun er uddannet Børneergoterapeut og stimulastikinstruktør og har dyrket gymnastik siden hun var barn. Henriette elsker at arbejde med børn og se deres glæde ved at bevæge sig og derigennem lære deres krop at kende.
 
Amalie har tidligere været hjælpetræner og juniorinstruktør i JGI Gymnastik. Hun har i sæson 20/21 været instruktør på holdet forældre/barn 2-4 år. Derudover har Amalie også tidligere gået på Gørlev Idrætsefterskole.
Amalie ser frem til igen i den kommende sæson at kunne være træner på forældre/barn holdet.
 
Siri har været træner i JGI Gymnastik siden 2017 på diverse børnehold, med en enkel pause i sæson 20/21 hvor hun gik på Gørlev Idrætsefterskole. Hun var sidste år en del af trænet teamet på holdet forældre/barn 2-4 år + ældre søskende 4-6 år. Hun glæder sig til endnu en sæson på forældre/barn holdet.


JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10