JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Dance Event 2018

Dance event med Michael Olesen og Morten Kjeldgaard

 

JGI Gymnastik afholder DANCE EVENT med energibundterne Michael Olesen og Morten Kjeldgaard, som bl.a. er kendt fra Vild med Dans.


Lørdag den 17/11 mellem kl. 10-12 bliver 200 danseglade deltagere udfordret på gulvet i Store Hal i Jyllinge til et festligt arrangement med alt lige fra latinmix, hip hop, disco og zumba med mere. Det bliver sjovt og intenst og der skal danses, vrikkes og svedes til lækre rytmer med fuld fart på fra start til slut. Alt i alt 2 timer med høj musik og lækre moves.
 
Kæmpe opbakning til udsolgt arrangement
Vi er oprigtigt stolte og glade for at kunne byde inden for til et fuldstændig udsolgt arrangement i Jyllinge Hallen. Der er en fantastisk opbakning til arrangementer som dette i byen og netop derfor kan det kun blive en succes, fortæller Karin Klausen, formand i JGI Gymnastik. 

Der er ”desværre” HELT udsolgt for deltagere, men hun lover, at det bliver både sjovt og svedigt for alle de tilmeldte og de bør nok medbringe en stor flaske vand og en god portion energi, tilføjer Karin. Hun opfordrer dog tilskuere til at kigge forbi i Store Hal i Jyllinge, hvor man kan kigge med fra cafeteriet, hvis man har lyst til at opleve den intense stemning i hallen. Zumbashoppen kommer også og sælger tøj og kan findes i forhallen under arrangementet, så alle - uanset om man har billet eller ej - kan komme forbi og gøre en god handel. 
 
 Kontakt os
Kontaktperson: *
Telefon: *
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10