JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

CrossDance

CrossDance for voksne - og børn fra 10-15 år - kun i følgeskab med en voksen.
 
CrossDance er dansefitness for ALLE. Vi kommer hele kroppen igennem med cardio, bodytoning, enkle dansetrin og balance. Vi hjælper dig sikkert gennem timen og sørger for en opmuntrende work out til al slags musik. Der tages gerne imod musikønsker😊 
 
Alder og form har igen betydning, da du kan tilpasse timen til egen krop og temperament og der vil altid være mulighed for at finde alternative øvelser ved forskellige skavanker. Hvis du kan lide god musik og bevægelse, er du kommet til det rette sted. Vi danser nemlig CrossDance™! 
 
Som noget nyt kan børn fra 10-15 år deltage i følgeskab med en voksen på holdet ved tilmelding. Programmet er primært målrettet voksne, men da trinene er enkle, kan de fleste børn følge med uden problemer. Så grib muligheden for en sjov time med dit barn, hvor I begge får sved på panden.  
 
Kom gerne til en prøvetime ved at skrive en sms til instruktøren på tlf.nr 26790460 
 
Instruktør:     
Carina er instruktør på 7. år. Tidligere springgymnast med stor interesse for krop, bevægelse, dans og træning. Har erfaring med undervisning fra højskoleophold, fitnesscenter og deltaget i diverse kurser i DGI og er uddannet CrossDance instruktør i Basic.  
 
Kontaktinfo: E-mail: Carina_b_n@hotmail.com Tlf. nr.: 26790460 
 
JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage. 
JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10