JGI Gymnastik
- din gymnastikverden

Bust a Move (CrossDance) - Voksne

 

Bust a Move er dansefitness for ALLE uanset alder, køn, evner og form. Vi kommer hele kroppen igennem med cardio, bodytoning, enkle dansetrin og balance. Vi hjælper dig sikkert gennem timen og sørger for en opmuntrende work out til al slags musik. Vi danser nemlig CrossDance™!
På en time forbrændes mellem 500-700 kalorier. Du forbedrer din koordination, balance og kropsholdning. Du sænker dit stressniveau, forbrænder fedt og passer samtidig på din krop - og du går fra timen med et smil på læben, mere energi og overskud! Crossdance™ er det perfekte mix af Dance, Bodytoning, Cardio og Balance til den musik du elsker fra radioen og som du kan synge med på. Crossdance™ er et dance fitness koncept baseret på de forskellige moduler. Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning.

Tidspunkt: Onsdag kl 19.30
Træningssted: Lille sal i Jyllinge hallerne 
Max deltagere: 25  
Alder: 15+      

Vi er to instruktører på holdet, som skiftevis vil stå for timen:    
Carina er instruktør på 7. år. Tidligere springgymnast med stor interesse for krop, bevægelse, dans og træning. Har erfaring med undervisning fra højskoleophold, fitnesscenter og deltaget i diverse kurser i DGI og er uddannet CrossDance instruktør i Basic og Power. Kontaktinfo: E-mail: Carina_b_n@hotmail.com Tlf. nr.: 26790460 

Tanya er vendt tilbage til gymnastik og dans efter nogle års fravær. Tanya har deltaget på flere af foreningens hold og er uddannet DGI gymnastikinstruktør samt uddannet CrossDance instruktør i Basic og Power. Tanya er uddannet indenfor fysisk og mental sundhed samt ernæring og har stor interesse for krop og bevægelse.

JGI Gymnastik holder ferielukket i uge 42, uge 51-52, uge 8 og ifm. påske og andre helligdage.

JGI Gymnastik - din gymnastikverden | Planetvej 35| 4040 Jyllinge | CVR: 27 46 25 10